Nyheter för trädgårdsintresserade

Allt fler människor blir intresserade av att odla och att anlägga sin egen trädgård. På sista tiden har många nya produkter inklusive fröer, verktyg och jordprodukter kommit ut på marknaden. Som trädgårdsintresserad kan du ständigt förbättra dina odlingar och göra uteplatsen mer vacker och njutbar. Med plasttak kan du bygga egna växthus och få stora möjligheter att skapa den trädgård du drömt om.

Hos plastexperten.se hittar du många nyheter inom plasttak, kanalplast och PC-tak. Korrugerade plasttak är praktiska att sätta upp ovanför uteplatsen, växthuset, carporten eller terrassen. Med en isolerande förmåga och skivor i olika tjocklekar och kulörer har du stora möjligheter att anpassa användningen baserat på de behov du har i trädgården. Kanalplasten från plastexperten.se ger ett gott skydd mot UV-strålar och tio års garanti, vilket gör den passande för alla årstider. Om du har stora träd på tomten kan PC-tak framställt av okrossbar polykarbonatplast vara ett bra alternativ. När stora grenar faller ner på växthuset kan det nämligen orsaka rejäla skador, med glassplitter som hamnar i gräset. Här hittar du också tak med hela skivor, vilket ger växthuset eller uteplatsen god isolering. När du bygger ett växthus är det viktigt att ta hänsyn till hållbarhetsperspektivet, och se till att plastskivan håller väl över tid. Med UV-skydd blir skivorna stabila och får längre livslängd.

Hus i växthus

Anders Solvarm ville först bygga ett timmerhus men bygget blev stillastående på grund av andra åtaganden. Efter två år av stagnerat husbygge började en annan vision ta form i Anders sinne om ett hus som stod inuti ett växthus. Nu har Anders byggt ett energisnålt hus som är omgivet av grönska, med medelhavsklimat hela året om.

shesha