Nyheter inom faktureringstjänster

Fakturahantering är sällan någon företagares favoritsyssla. Ändå lägger många ned tid på sina fakturor i onödan, när de istället skulle kunna tillbringa den tiden med att jobba på sitt företag. Som tur är finns många spännande nyheter inom faktureringstjänster. Läs vidare för att ta reda på mer.

Slipp hantera fakturor

Ska ännu en faktura skrivas och skickas iväg? Känner du att det tar emot, ja, kanske till och med skjuts på framtiden. Då kan du istället lämna över din fakturahantering till Intrum. De sköter då dina fakturor så att du slipper tänka på dem. Det frigör en hel del tid för dig som är företagare. De kan även bistå med en påminnelseservice för fakturor. På så sätt slipper du själv jaga uteblivna betalningar.

Digitala fakturor

Idag är det allt mer vanligt att skicka digitala fakturor till sina kunder. Till och med regioner följer trenden och delar nu ut digitala fakturor till vårdtagare. Vill du också att din kund ska få sin faktura digitalt? Då kan Intrum hjälpa dig även med det. Som företagare tjänar du mycket på att lämna över din fakturahantering till ett företag. På så sätt frigörs tid åt dig som du istället kan ägna åt att vara produktiv och tjäna pengar.

shesha