Nyheter inom ögonbrynsfärg

Skönhetsbranschen har revolutionerat stort på senare år med innovativa produkter som är både effektiva och säkra att använda. Ögonbrynsfärg är ett bra exempel på en produkt som förbättrats avsevärt. Du kan ofta hitta intressanta tester av ögonbrynsfärger i diverse skönhetstidningar och magasin.

Häng med för att lära dig mer om ögonbrynsfärg och vad du bör tänka på när det är dags att färga brynen. Allt från produktinformation och utveckling till applicering.

Snygga bryn

Ett par snygga ögonbryn är grundläggande för en snygg make up eller bara när du vill känna dig naturligt fin. Med hjälp av professionell ögonbrynsfärg kan du enkelt fixa dina egna bryn för att få till den perfekta looken. Idag har du ett stort utbud av ögonbrynsfärg att välja bland, men det har inte alltid varit lika enkelt att hitta bra produkter.

Tack vare en revolutionerande utveckling av färgprodukter till bryn och fransar kan du lätt vara din egen salong hemma. En nyhet inom ögonbrynsfärg är alternativ som går extra snabbt att färga med. På bara några minuter har du dina bryn färgade och färdiga. Du kan dessutom hitta fler nyanser idag än tidigare, från svart och brun ned till olika blonda varianter. Lär du dig även att skapa en snygg form på dina bryn är det ett extra plus.

Vad innehåller ögonbrynsfärg idag?

Professionell ögonbrynsfärg är en speciellt framtagen creme för den färgnyans du önskar. Idag är färgkrämerna inte lika kemiska som tidigare även om du fortfarande bör vara försiktig när du handskas med ögonbrynsfärg.

För att aktivera färgningsprocessen blandas färgkrämen med väteperoxid 3 % och det ger det permanenta resultatet.

Perfekta bryn – tips vid färgning

När du ska färga dina bryn på egen hand är det viktigt att vara noggrann från start. Se till att ha allt förberett innan du påbörjar färgningen. Blanda krämen med väteperoxid i ett etui eller applicera direkt på brynen i två omgångar. Beroende på hur stark effekt du önskar kan verkningstiden variera, men normalt sett cirka 20 minuter. Med de snabba behandlingarna kan det räcka med 2-3 minuter!

Applicera alltid färgen utifrån och in mot mitten, se även till att inte lägga för mycket färg på de platser där du har väldigt lite hårväxt. Formen blir finast om du försöker få till en mjuk böj som en svanvinge. Allt för runda ögonbryn kan lätt se konstigt ut.

shesha